Sätt in €25 och få 500 freespins

50 freespins Book of Dead
*För vanliga spelare
*För vanliga spelare. Varje fredag ​​kan du få 50 free spins på Book of Dead när du sätter in €25.

Som en lojal spelare vill vi se till att du blir belönad för ditt fortsatta stöd, och det är därför vi är glada över att kunna erbjuda en speciell kampanj varje fredag. När du sätter in €25 eller mer får du omedelbart 50 freespins på det populära spelet Book of Dead.

För att säkerställa att du inte missar detta fantastiska erbjudande har vi beskrivit villkoren nedan:

  1. Freespins kan endast användas i Book of Dead, som är ett spännande spel med forntida egyptiska teman, spännande bonusfunktioner och gott om chanser att vinna stort.
  2. Freespins kommer att beviljas automatiskt när du loggar in, sätter in €25 eller mer och öppnar spelet Book of Dead. Freespins kommer endast att visas i spelet Book of Dead, så se till att du öppnar rätt spel för att dra nytta av denna kampanj.
  3. Freespins kan bara användas en gång, och du måste göra en insättning på €25 eller mer för att få freespins. Det betyder att du kan njuta av spelet och potentiellt vinna stort utan att behöva spendera mycket pengar.
  4. I det sällsynta fall att gratissnurren inte beviljas automatiskt efter att ha angett koden, vänligen kontakta oss via LiveChat eller e-post på [email protected]. Vår kundtjänst hjälper dig gärna och ser till att du kan dra nytta av denna kampanj.
  5. Eventuella vinster från freespins kommer att krediteras till din riktiga saldoplånbok och kan tas ut. Det betyder att du kan använda dina vinster för att spela andra spel eller ta ut dem till ditt bankkonto.
  6. Freespins kan hämtas varje fredag ​​från 02:00 CEST till 23:59 CEST. Vi förbehåller oss rätten att ändra eller ta bort bonusar när som helst efter eget gottfinnande, så se till att du utnyttjar denna kampanj medan den fortfarande är tillgänglig.

Dessa villkor är utöver och föremål för våra användarvillkor och bonusvillkor, så se till att du läser och förstår dessa dokument innan du deltar i denna kampanj.

Vi hoppas att du gillar denna speciella kampanj och önskar dig lycka till i dina Book of Dead-äventyr!

Copyright © 2023, Stake Sites, Alla rättigheter reserverade