Sekretesspolicy

SekretesspolicyPå Stake Sites tar vi din integritet på allvar och vi är angelägna om att skydda din personliga information. Denna integritetspolicy innehåller viktig information om hur vi samlar in, använder och avslöjar din personliga information.

Information vi samlar in

Vi kan samla in personlig information om dig när du använder vår webbplats eller tjänster. Denna information kan inkludera ditt namn, e-postadress, betalningsinformation och andra detaljer som du lämnar till oss. Dessutom kan vi samla in information om din enhet, såsom din IP-adress och webbläsartyp.

Vi kan också samla in information från andra källor, såsom allmänt tillgängliga databaser, för att komplettera informationen vi samlar in direkt från dig. Denna information kan inkludera demografisk information, intressen och annan information som är relevant för våra produkter och tjänster.

Hur vi använder din information

Vi använder dina personuppgifter för att förse dig med våra tjänster och för att kommunicera med dig om våra produkter och tjänster. Detta kan inkludera att du skickar reklammaterial, nyhetsbrev och annan information om våra produkter och tjänster. Vi kan också använda din information för att förbättra vår webbplats och våra tjänster.

Vi kan använda din information för att anpassa din upplevelse på vår webbplats, till exempel genom att visa dig riktade annonser baserat på dina intressen. Vi kan också använda din information för att utföra forskning och analyser för att bättre förstå våra kunder och förbättra våra produkter och tjänster.

Information vi delar

Vi kan komma att avslöja din personliga information till tredje parts tjänsteleverantörer som hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Dessa tjänsteleverantörer kan inkludera betalningsprocessorer, marknadsföringsbyråer och andra tredjepartsleverantörer. Vi kan också lämna ut din information enligt lag eller för att skydda våra rättigheter.

Dessutom kan vi komma att dela din information med våra dotterbolag och dotterbolag för de syften som beskrivs i denna integritetspolicy. Vi kan också komma att dela din information med tredjepartspartners för gemensamma marknadsföringsinsatser, till exempel för att marknadsföra våra produkter och tjänster till dig.

Dina val

Du kan när som helst välja att välja bort att ta emot marknadskommunikation från oss. Du kan också begära tillgång till eller rättelse av din personliga information genom att kontakta oss med hjälp av informationen nedan.

Du kan också välja att inaktivera cookies i din webbläsare, även om detta kan begränsa din möjlighet att använda vissa funktioner på vår webbplats.

Säkerhet

Vi vidtar rimliga åtgärder för att skydda din personliga information från obehörig åtkomst och avslöjande. Vi använder branschstandardiserade säkerhetsåtgärder för att skydda din information, inklusive kryptering, brandväggar och annan säkerhetsteknik.

Ändringar i denna Integritetspolicy

Vi kan uppdatera denna integritetspolicy då och då som svar på förändringar i vår affärspraxis eller juridiska krav. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya integritetspolicyn på vår webbplats.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna integritetspolicy eller vår praxis angående din personliga information, vänligen kontakta oss på [email protected]. Vi svarar gärna på alla frågor du kan ha.

Copyright © 2023, Stake Sites, Alla rättigheter reserverade